فلاش تانک توکار چیست؟ [مزایا و معایب فلاش تانک توکار]
فلاش تانک توکار چیست؟
یکی از مسائلی که در مواقعی مانند ورود به خانه جدید، بازسازی خانه فعلی و یا تغییر دکوراسیون با آن مواجه میشویم، انتخاب اسباب و تجهیزات مناسب است. تجهیزاتی و وسایلی که انتخاب میکنیم نه تنها باید با دکوراسیون داخلی خانهمان هماهنگ باشد، بلکه باید محصولی باکیفیت باشد که برای ما ایجاد آسایش کند.
فلاش تانکهای توکار درواقع مخازن آب یا همان سیفون های هستند که در داخل دیوار قرار میگیرند. فلاش تانکهای توکار به شکل توکار و در پشت دیوار جای گرفته و تنها بخش دکمه یا کلید فلاش تانک توکار که تخلیه آب را کنترل میکنند برروی دیوار قرار میگیرند؛ به این شکل که از طریق این دکمهها، میتوان عملکرد سیستم تخلیه را کنترل کرد.
پیشنهاد می شود جهت خرید فلاش تانک توکار کلیک کنید.
تفاوت فلاش تانک روکار یا فلاش تانک توکار چیست؟
اگر به سرویس های بهداشتی جدید و امروزی نگاه کنید، در طراحی و ساخت اکثر آنها از فلاش تانک توکار یا فلاش تانک مخفی استفاده شده است. تفاوت اصلی که فلاش تانکهای توکار در برابر فلاش تانکهای عادی دارند این است که تمامی اجزاء آن در داخل دیوار نصب میشود و فقط دکمههای آنها برروی دیوار قرار میگیرند.
استفاده از این سیستم میتواند به صرفهجویی در فضا منجر شود. بهطور کل، در نظر داشته باشید که این نوع مخازن آب بهمراتب جدیدتر از سیستم سیفونهای قدیمی هستند
درواقع فلاش تانکهای روکار مخازن آبی هستند که برروی دیوار نصب میشوند. در این نوع مخازن، آب به وسیله اهرم یا دکمههایی که برروی آنها قرار دارد عملیات تخلیه و شستوشوی توالت را انجام میدهند. اما درحقیقت فضای بیشتری را در سرویس اشغال میکنند و صدای بیشتری نیز هنگام انجام تخلیه از خود بروز میدهند
مزایا فلاش تانک توکار چیست؟
- صرفه جویی در فضا: فلاش تانک توکار با قرار گرفتن در داخل دیوار، فضای کمتری را در سرویس بهداشتی اشغال می کند و ظاهر زیباتر و مدرنتری به آن میدهد
- کاهش صدا: فلاش تانک توکار با تخلیه آب از داخل دیوار، صدا کمتری نسبت به فلاش تانک روکار ایجاد میکند.
- قابلیت تنظیم میران آب: فلاش تانک توکار با داشتن دکمه های دو زمانه، امکان تنظیم آب را برای کاربر فراهم میکند و باعث صرفه جویی در مصرف آب می شود.
- بهداشت و نظافت بسیار راحت و بهینه
معایب فلاش تانک توکار چیست؟
- هزینه بالا: فلاش تانک توکار نسبت به روکار هزینه بالاتری در خرید و نصب دارد و نیاز به لوله کشی و ساخت دیوار مناسب دارد
- تعمیر تخصصیتر نسبت به مدلهای معمولی: درصورت بروز مشکل، پیدا کردن و حل کردن آن کمی مشکلتر است و نیاز به متخصصان این حوزه دارد؛ ناگفته نماند که هزینه بیشتری نیز دارد.
- عدم سازگاری با همه لوله ها: فلاش تانک توکار با لوله های پلی اتیلن سازگار نیست باید از لوله های چدن گالوانیزه یا پلی پروپلین استفاده شود
انواع فلاش تانک توکار
- فلاش تانک توکار زمینی: مخصوص استفاده در کنار توالتهای زمینی.
- فلاش تانک توکار تکپایه: مخصوص استفاده در کنار توالت فرنگیهای دیواری. این فلاش تانکها دارای یک فریم کامل هستند با یک لایه پایه که مخزن آب را میان خود در درون دیوار حفظ میکنند.
- فلاش تانک توکار دوپایه: مخصوص استفاده در کنار وال هنگ. این فلاش تانکها دارای یک فریم کامل هستند با دو لایه پایه که مخزن آب را میان خود در درون دیوار حفظ میکنند.
- فلاش تانک توکار نیمفریم: مخصوص استفاده در کنار توالت فرنگی دیواری. این فلاش تانکها دارای یک فریم نیمه هستند که مخزن آب درون آن قرار میگیرد. درواقع این نوع فلاش تانکها مخصوص استفاده در درون دیوارهای کاذب میباشند.
- فلاش تانکهای توکار دوبل استراکچر: مخصوص استفاده در کنار وال هنگ این فلاش تانکها دارای دو فریم کامل هستند با دو لایه پایه که مخزن آب را میان خود در درون دیوار حفظ میکنند. (مقاومترین نوع فلاش تانکهای توکار)!
لیست بهترین برندهای فلاش تانک
لیست بهترین برندهای فلاش تانک توکار ایرانی
- ایمن آب
- گاتریا
- فلاش تانک ایران
- کلار
- فلاش تانک توکار KWC
لیست بهترین برندهای فلاش تانک توکار خارجی
- گبریت
- ویترا
- جاستایم
- گروهه
- بوچی