مزایا و معایب روشویی سرامیکی
روشوییها یکی از مهمترین عناصر طراحی و دکوراسیون سرویس بهداشتی به شمار میروند. انتخاب نوع روشویی میتواند تاثیر زیادی بر ظاهر و زیبایی این بخش از منزل داشته باشد. یکی از روشوییهای پرطرفدار روشویی سرامیکی است. برای انتخاب روشویی سرامیکی بهتر است با مزایا و معایب روشویی سرامیکی آشنا شوید و بعد از برآورد نهایی روشویی مورد نظر خود را خریداری نمایید.
صنعت ساخت سرامیک قدمت بسیار زیادی دارد. همچنین این صنعت در طول زمان با پیشرفت و تکنولوژی گسترش یافته و امکان ساخت سرامیکهایی با کیفیت بالاتر و در ابعاد و طرحهای متنوع و بزرگتر فراهم شده است. به همین دلیل امروزه میتوانید روشوییهای سرامیکی مختلفی را با طرح و نقشهای متنوع مشاهده کنید.
در این مقاله از عمرانیاز، مزایا و معایب روشویی سرامیکی را مورد بررسی قرار می دهیم و در ادامه به معرفی روشویی سرامیکی، تاثیر آن بر دکوراسیون منزل و... میپردازیم، تا شما بتوانید یک انتخاب منطقی و آگاهانه داشته باشید.
مزایا روشویی سرامیکی
بررسی مزایا و معایب روشویی سرامیکی اهمیت زیادی دارد و این امکان را به شما میدهد که بتوانید یک انتخاب صحیح و آگاهانه داشته باشید. هر محصولی دارای یک سری مزایا و یک سری معایب است و برای بررسی و انتخاب لازم است به تحلیل آنها بپردازید و مزایا و معایب را با توجه به شرایط خود به درستی بسنجید. مزایای روشویی سرامیک در ادامه بیان شده است.
مزایای روشویی سرامیکی عبارتند از:
- دوام و مقاومت بالا
- تمیز کردن آسان
- تنوع در طراحی
- قیمت مناسب
در ادامه به توضیح هرکدام می پردازیم.
دوام و مقاومت بالا
روشوییهای سرامیکی بسیار مقاوم هستند و علت مقاومت، به جنس آنها و فرایند ساخت برمیگردد. سرامیک در برابر خراش، لکه و مواد شیمیایی مقاومت بالایی دارد. این دوام و مقاومت بالا، موجب افزایش طول عمر مفید روشوییهای سرامیکی هم میشود.
تمیز کردن آسان
یکی از مسائل بسیار مهمی که در زمان انتخاب کاسه روشویی باید به آن توجه کنید نحوه تمیز کردن روشویی و نگهداری از آن است. تمیز کردن آسان و سریع یک مزیت برای روشویی سرامیکی محسوب میشود. سطح صاف و غیرمتخلخل سرامیک، تمیز کردن آن را بسیار آسان میکند. همچنین به علت لکه پذیری و مقاومت بالا، شستن روشویی سرامیکی بسیار آسان است.
تنوع در طراحی
روشویی سرامیکی در طرحها، رنگها و اندازههای مختلف تولید میشوند و شما میتوانید محصول دکوراسیون خود را پیدا کنید.
قیمت مناسب
قیمت محصولات در زمان انتخاب و خرید روشویی یکی از عوامل اصلی به شمار میرود. در مقایسه با روشویی سنگی و شیشهای، روشویی سرامیکی قیمت مقرون به صرفهتری دارد. قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا باعث شده روش روی سرامیک طرفداران بسیاری پیدا کند.
معایب روشویی سرامیکی
در این بخش از بررسی مزایا و معایب روشویی سرامیکی به سراغ معایب آن میرویم. در مورد روشوییهای سرامیکی نمیتوان معایب زیادی را پیدا و بیان کرد و به همین دلیل تنها به دو مورد اشاره میشود.
معایب روشویی سرامیکی عبارتند از:
- احتمال شکنندگی
- وزن نسبتاً بالا
در ادامه به توضیح هر مورد می پردازیم.
احتمال شکنندگی
با وجود مقاومت بالا، سرامیک در برابر ضربات شدید ممکن است ترک بردارد یا بشکند. البته منظور از ضربات شدید افتادن روشویی به زمین و یا پرت شدن و برخورد اشیای سنگین داخل روشویی میباشد. در استفاده متداول احتمال شکستگی روشویی سرامیکی وجود ندارد.
وزن نسبتاً بالا
روشوییهای سرامیکی در شکال و ابعاد مختلف تولید میشوند و وزن آنها با هم متفاوت است. هرچه روشویی سرامیکی بزرگتر باشد، وزن آن نیز بیشتر است. نصب و جابجایی روشوییهای سرامیکی به دلیل وزن زیاد، نیاز به دقت بیشتری دارد.
معرفی روشویی سرامیکی
روشویی سرامیکی یکی از پرکاربردترین و محبوبترین انواع روشوییها است که از مواد سرامیکی مقاوم ساخته میشود. سرامیک نوعی سفال است که از خاک رس تهیه میشود. این نوع روشویی به دلیل تنوع در طراحی، قیمت مناسب و دوام بالا، انتخابی ایدهآل برای اکثر خانهها است. سرامیکها به دلیل سطح صاف و ضدخش خود، تمیز کردن آسان و مقاومت در برابر رطوبت هستند. این دو ویژگی از جمله ویژگیهای مهم برای یک روشویی به شمار میرود.
انواع روشویی سرامیکی
به طور کلی انواع روشویی از جمله روشوییهای سرامیکی را میتوان به دو گروه اصلی تقسیم کرد:
روشویی سرامیکی پایهدار
این نوع روشویی دارای پایهای است که به عنوان تکیهگاه عمل کرده و وزن روشویی را تحمل میکند. روشویی پایه دار بر روی سطح زمین قرار میگیرد و امکان تراز کردن آن به وسیله پایهها وجود دارد. این مدل معمولاً برای دکوراسیون کلاسیک، سنتی و فضاهای بزرگ مناسب است.
روشویی سرامیکی بدون پایه
این نوع روشویی به دیوار نصب میشود و فضایی مدرن و مینیمال ایجاد میکند. استفاده از این مدل به ویژه در سرویسهای کوچک باعث صرفهجویی در فضا میشود.
تاثیر روشویی سرامیکی در دکوراسیون منزل
با توجه به پیشرفت تکنولوژی و فرایند ساخت روشویی سرامیکی، امروزه شاهد تنوع بالایی از روشوییهای سرامیکی هستیم. در زمان انتخاب روشویی سرامیکی شما میتوانید محصولاتی هماهنگ با سبک دکوراسیون و رنگ آمیزی فضای خود را انتخاب نمایید. به این صورت روشویی سرامیکی میتواند جلوهای زیبا و هماهنگ به سرویس بهداشتی ببخشد.
سطح براق و تنوع رنگ و طرح این روشوییها باعث میشود که به راحتی با انواع سبکهای دکوراسیون داخلی تطابق پیدا کنند. روشویی سرامیکی بدون پایه برای طراحیهای مدرن و مینیمال و مدلهای پایهدار برای فضاهای کلاسیک یا روستیک مناسب تر هستند.
مقایسه روشویی سرامیکی با شیشهای و سنگی
با بیان مزایا و معایب روشویی سرامیکی، به طور کامل با این روشویی آشنا شدهاید و با یک برآورد ساده میتوانید نتیجهگیری کنید که آیا روشویی سرامیکی برای شما مناسب است یا نه؟!
در مقابل روشویی سرامیکی، روشویی سنگی و روشویی شیشه ای هم قرار گرفتند که در ادامه نگاهی مقایسه به آنها داریم.
روشوییهای شیشهای به دلیل شفافیت و طراحی مدرن خود، ظاهری خاص به سرویس بهداشتی میبخشند. اما این روشوییها نسبت به روشویی سرامیکی در برابر لکهها و خراش حساستر هستند و نیاز به مراقبت بیشتری دارند. بنابراین برای نگهداری از آنها باید صبر و حوصله زیادی به خرج دهید.
روشوییهای سنگی به دلیل ظاهر لوکس و مقاومت بالا، انتخابی خاص برای طراحیهای مدرن و کلاسیک هستند. اما این نوع روشویی قیمت بالاتری دارد و ممکن است به مراقبت و نگهداری بیشتری نیاز داشته باشد. بنابراین اگر به دنبال یک روشویی ساده با شرایط نگهداری آسان و تمیز شوندگی بالا میگردید، روشویی سرامیکی انتخاب مناسب است.
شاید برای تان مفید باشد:
نتیجهگیری
با توجه به مزایا و معایب روشویی سرامیکی، این روشویی انتخابی عالی برای اکثر خانهها است. این نوع روشویی در کنار قیمت مناسب و تنوع طراحی، دوام و کارایی بالایی را ارائه میدهد. با این حال، پیش از خرید باید به نیازها و سبک دکوراسیون منزل خود توجه کرده و معایب آن را نیز در نظر بگیرید تا انتخابی مناسب و کاربردی داشته باشید.