مزایا و معایب روشویی کابینتی
روشویی کابینتی یکی از عناصر محبوب و کاربردی در دکوراسیون سرویسهای بهداشتی است که علاوه بر عملکرد اصلی خود، بهعنوان یک المان زیبایی نیز عمل میکند. روشویی کابینتی به علت آنکه یک فضای کاربردی را در اختیار افراد قرار میدهد، بسیار مورد توجه قرار میگیرد. این موضوع برای فضاهای کوچک بسیار مهم است و امکان نظم دهی بیشتر به فضا را میدهد. البته تنها نمیتوان به همین دلیل به سراغ انتخاب روشویی کابینتی رفت بلکه برای انتخاب آن باید تمامی موارد از جمله مزایا و معایب روشویی کابینتی را بررسی و در نهایت سبک و مدل روشویی را انتخاب کرد.
در این مقاله از عمرانیاز، قصد داریم با بررسی کامل مزایا و معایب روشویی کابینتی، شما را با این روشویی بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید انتخابی آگاهانه انجام دهید.
مزایای روشویی کابینتی
در اولین قدم از بررسی مزایا و معایب روشویی کابینتی، به سراغ بررسی مزایای آن میرویم. روشوییهای کابینتی مزایای متعددی دارند و همین مزیتهاست که آنها را محبوب کرده است.
مزایای روشوی کابینتی عبارتند از:
- ذخیرهسازی بهینه
- تنوع طراحی
- مقاومت بالا
- امکان سفارشیسازی
در ادامه به توضیح هر کدام می پردازیم.
ذخیرهسازی بهینه
یکی از دغدغههای افراد داشتن فضای کافی برای قرار دادن وسایل و نظم دهی به فضا میباشد. روشویی یه کابینتی فضای مناسب برای وسایل بهداشتی و آرایشی را در اختیار شما قرار میدهد. شما میتوانید وسایل مرتبط با سرویس بهداشتی را در کابینت آن قرار دهید.
تنوع طراحی
به علت محبوبیت بالای روشوییهای کابینتی این روشوییها تنوع طرح و مدل بسیاری دارند. امکان انتخاب از میان مدلهای مختلف برای هر نوع دکوراسیون فراهم است. روشویی های کابینتی در رنگهای مختلف و با جنس های مختلفی از جمله شیشهای و سرامیکی طراحی میشوند؛ تنوع طرح و مدل این نوع روشویی، باعث شده تا شما بتوانید از روشویی کابینتی برای هر سبک دکوراسیونی استفاده نمایید.
مقاومت بالا
بسیاری از روشوییهای کابینتی از مواد ضدآب و مقاوم در برابر رطوبت ساخته میشوند و طول عمر بالایی دارد. البته در زمان خرید و انتخاب روشوییهای کابینتی نیز باید به کیفیت جنس آنها توجه نمایید.
امکان سفارشیسازی
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد روشوییهای کابینتی، قابلیت طراحی بر اساس نیاز و ابعاد فضای سرویس بهداشتی است. هرچند که تنوع ابعاد و مدل در این سبک از روشویی بسیار زیاد است، اما، در صورت نیاز شما میتوانید روشویی کابینتی با طراحی منحصر به فرد خود را سفارش دهید.
معایب روشویی کابینتی
در کنار مزایا، معایبی هم برای روشویی کابینتی در نظر گرفته شدهاست و برای نتیجهگیری و انتخاب بهتر باید به هر دو مورد توجه شود. شما میتوانید با توجه به شرایط خود و برآورد مزایا و معایب روشویی کابینتی، روشویی مناسب خود را پیدا کنید.
معایب روشوی کابینتی عبارتند از:
- نیاز به نگهداری مناسب
- قیمت
- محدودیت فضایی
- بررسی وزن
- حساسیت به رطوبت (در روشوییهای کابینتی چوبی)
در ادامه به توضیح هر کدام می پردازیم.
نیاز به نگهداری مناسب
به طور کلی اگر طول عمر وسایل تان برای شما مهم است، باید در نگهداری از آنها دقت کافی را داشته باشید. روشویی کابینتی هم از این مستثنا نیست. از طرف دیگر انتخاب جنس روشویی کابینتی نیز اهمیت بالایی دارد. در صورت انتخاب روشویی کابینتی با کیفیت پایین نگهداری از آن همیت بیشتری پیدا میکند. در صورت استفاده از مواد غیر مقاوم، ممکن است کابینتها در برابر رطوبت آسیب ببینند.
همچنین در زمان شستشوی کاسه روشویی، باید توجه کنید تا آب با بدنه کابینتی روشویی تماس پیدا نکند تا هم اجناس و وسایل داخل آن خیس نشوند و هم بدنه کابینت خراب نشود.
قیمت
قیمت روشوییهای کابینتی نسبت به روشوییهای سرامیکی بیشتر است. این تفاوت قیمت به نوع طراحی و متریال آن برمیگردد. در بین مدلهای مختلف روشویی کابینتی هم مدلهای باکیفیت و تولید شده توسط برندهای معروف معمولاً گرانتر از روشوییهای معمولی هستند.
محدودیت فضایی
روشوییهای کابینتی ابعاد و مدلهای مختلفی تولید میشود اما این روشوییها به واسطه داشتن یک کابینت در در فضاهای بسیار کوچک دستوپاگیر هستند. بنابراین فضای سرویس بهداشتی شما برای استفاده از روشویی کابینتی باید مناسب باشد.
بررسی وزن
همانطور که گفته شد روشویی های کابینتی در ابعاد مختلفی تولید میشوند. در برخی از مدلهای پایهدار و دوبل، روشویی کابینتی وزن بالایی دارد و حمل و نصب آنها دشوارتر میشود.
حساسیت به رطوبت در روشوییهای کابینتی چوبی
برخی از روشوییهای کابینتی از جنس چوب هستند و مقاومت بالایی در برابر آب و رطوبت ندارند؛ به همین دلیل برای سرویسهای بهداشتی دارای حمام مناسب نیستند. البته لازم به ذکر است که امروزه روشوییهای کابینتی از جنس پیویسی نیز تولید میشوند. ورق pvc مقاومت بسیار بالایی نسبت به آب و رطوبت دارد. در سرویسهای بهداشتی دارای حمام میتوان از این مدل کابینت روشوییها استفاده کرد تا با رطوبت آسیبی به آن نرسد.
تا به اینجای مقاله، ما به هدف نوشتن این مقاله که آشنایی با مزایا و معایب روشویی کابینتی بود رسیدیم.
در ادامه اطلاعاتی را ارائه می دهیم که ممکن است برای تان مفید باشد.
معرفی روشویی کابینتی و انواع آن
روشویی کابینتی نوعی روشویی است که با داشتن کابینت یکپارچه یا متصل، امکان ذخیرهسازی و نظم دهی وسایل بهداشتی و آرایشی را فراهم میکند. این روشوییها در انواع مختلفی عرضه میشوند و در ادامه به صورت مختصر به آن اشاره شده است.
روشویی کابینتی دیواری
روشویی کابینتی بدون پایه به دیوار متصل می شوند و مناسب برای فضاهای کوچک بوده و باعث ایجاد حس سبکی و مدرنیته در دکوراسیون میشوند. در این مدل شما هم یک کابینت کوچک در اختیار دارید و هم فضای زیر روشویی آزاد است.
روشویی کابینتی پایهدار
روشویی کابینتی پایه دار این مدلها با داشتن پایه، برای سبکهای کلاسیک یا سنتی مناسباند و فضای بیشتری برای ذخیرهسازی ارائه میدهند. روشویی کابینت یا پایدار به واسطه پایههای خود روی زمین قرار میگیرد و تراز میشود به همین دلیل نصب و جداسازی آن نیز راحتتر است. روشویی کابینتی پایهدار برای سرویسهای بهداشتی بزرگ انتخاب مناسبی میباشد.
روشویی کابینتی یک نفره
بیشتر روشوییهای کابینتی موجود در بازار به صورت یک نفره طراحی میشوند. در روشوی یک نفره ۱ روشویی روی کابینت قرار میگیرد.
روشوی کابینتی دوبل
در طراحی مدرن برای سرویسهای بهداشتی بزرگ دو روشویی در نظر گرفته میشود تا افراد بتوانند به صورت مجزا و همزمان از آن استفاده کنند. روشویی کابینتی دوبل ابعاد بزرگتری دارد و امکان نصب دو روشویی و شیرآلات روی آن وجود دارد.
مناسبترین سبکهای دکوراسیون برای روشویی کابینتی
روشویی کابینتی سبکهای مختلفی تولید میشود بنابراین شاهد تنوع بالایی از این مدل روشویی هستیم. به همین دلیل این روشویی برای سبکهای مختلف دکوراسیون داخلی مناسب است. روشویی کابینتی علاوه بر تطبیقپذیری، به دکوراسیون سرویس بهداشتی نظم و جذابیت بیشتری میبخشد و با پوشاندن لولهها و اتصالات، و ایجاد فضا برای قرار دادن وسایل ظاهر فضا را تمیز و زیبا میکند.
مقایسه روشویی کابینتی با روشویی سرامیکی، سنگی و شیشهای
روشوییهای کابینتی نسبت به مدلهای سرامیکی، سنگی و شیشهای مزیتهای بسیار زیادی دارند اما برای شناخت بهتر مقایسه مختصری بین این روشوییها انجام شده است.
روشویی های سرامیکی ساده و مقرونبهصرفه هستند اما فضای ذخیرهسازی ارائه نمیدهند. همچنین ظاهر آنها بسیار ساده میباشد.
روشویی سنگی هم بسیار بادوام و زیبا هستند اما وزن زیاد و هزینه بالایی دارد. همچنین نگهداری از آنها به دقت زیادی نیاز دارد.
روشویی شیشهای هم ظاهری لوکس و مدرن دارد اما در برابر ضربه و لکهپذیری حساستر است.
در نهایت روشویی کابینتی ترکیبی از زیبایی و عملکرد با فضای ذخیرهسازی را ارایه میدهند، اما نسبت به روشوییهای سادهتر، قیمت بالاتر و نگهداری بیشتری نیاز دارد.
شاید برای تان مفید باشد:
- راهنمای خرید روشویی کابینتی
- مرکز فروش روشویی کابینتی در تهران
- مزایا و معایب روشویی سنگی
- روشویی سنگی یا روشویی کابینتی
نتیجهگیری
روشویی کابینتی با ارائه امکانات متنوع و طراحی زیبا، یکی از بهترین گزینهها برای ارتقای دکوراسیون سرویس بهداشتی است. بااینحال، انتخاب این مدل باید بر اساس نیاز، بودجه و سبک دکوراسیون انجام شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.
در زمان انتخاب روشویی کابینتی لازم است انواع مدلها را مشاهده و مدلی مناسب با سبک دکوراسیون خود را انتخاب نمایید. اگر فضا سرویس بهداشتی شما بزرگ نیست به سراغ روشوییهای کابینتی دیواری بروید.
اگر سرویس بهداشتی شما دارای دوش میباشد، از روشوییهای کابینتی مقاوم به رطوبت استفاده نمایید. در نهایت شما میتوانید انواع مدلهای روشویی کابینتی با قیمتهای مختلف را در سایت عمرانیاز مشاهده و انتخاب نمایید.