روشویی سنگی یا روشویی کابینتی

در چند سال گذشته سبک چیدمان و دکوراسیون خانهها به شدت تغییر کرده و پیروی از یک سبک مشخص و هماهنگ به یک اصل تبدیل شده است. سرویس بهداشتی نیز از این قاعده مستثنی نیست و چیدمان و دکوراسیون سرویس بهداشتی نیز اهمیت بسیاری دارد. در دکوراسیون سرویس بهداشتی انتخاب روشویی و هماهنگی آن با رنگ دیوارها و چیدمان محیط اهمیت بسیاری دارد، زیرا روشویی یکی از وسایل مهم سرویس بهداشتی به شمار میرود. امروزه تنوع روشویی بسیار زیاد شده و شاهد انواع روشوییها و روشوییهای مدرن در مدلهای مختلف هستیم. روشویی سنگی، کابینتی، دیواری و سرامیکی از انواع روشویی میباشد و در بین آنها روشویی کابینتی و روشویی سنگی محبوبیت بیشتری پیدا کردهاند. برای خرید روشویی کدام یک برای خانه شما مناسبتر هست؟ روشویی سنگی یا روشویی کابینتی؟ در اینجا نگاهی جامع به دو روشویی سنگی و کابینتی انداختهایم و این دو مدل روشویی را با هم مقایسه کردهایم.
روشویی کابینتی
همان طور که میدانید، روشویی کابینتی به روشویی گفته میشود که در زیر کاسه روشویی آن فضایی کابینتی برای قرار دادن وسایل تعبیه شده است. روشویی کابینتی میتواند با چند پایه بر روی زمین قرار بگیرید و یا به دیوار متصل شود. روشویی کابینتی پایه دار برای سرویس بهداشتی با فضای بزرگ مناسب هست و اگر سرویس بهداشتی کوچکی دارید مدل دیواری آن مناسبتر میباشد.
جنس روشویی کابینتی
در انواع روشویی کابینتی باید به جنس آن دقت کرد، این مدل روشویی میتواند از چوب، استیل و یا پی وی سی(PVC) ساخته شود. یکی از موارد مهمی که در این مورد باید به آن توجه کرد، ضد آب بودن جنس کابینت هست. اگر روشویی کابینتی شما ضد آب نباشد بعد از مدتی پوسته پوسته شده و ظاهر مرتب و زیبای خود را از دست میدهد. بیشتر روشوییهای کابینتی جدید از جنس PVC هستند و نسبت به آب مقاومت بالایی دارند. دلیل محبوبیت روشویی کابینتی PVC نیز همین میباشد.
روشویی سنگی
روشویی سنگی یک روشویی جدید هست که به تازگی وارد بازار شده و میتوان آن را به عنوان نسل جدید روشویی معرفی کرد. یکی از ویژگیهای جذاب این روشویی، تنوع بسیار بالای مدلهای آن هست و ما هر روز شاهد روشویی سنگی جدیدی میباشیم.
جنس روشویی سنگی
روشوی سنگی میتواند از سنگ طبیعی و یا سنگ مصنوعی ساخته شده باشد. یکی از ویژگیهای روشویی سنگی ضد آب بودن آن هست و همین امر باعث طول عمر و دوام بالای آن شده است.
مقایسه روشویی سنگی و روشویی کابینتی
برای مقایسه بهتر روشویی سنگی و روشویی کابینتی نگاهی به مزایا و معایب هر کدام از آنها میاندازیم تا بتوانید انتخابی درست برای سرویس بهداشتی خود داشته باشید.
مزایای روشویی کابینتی
- تنوع طرح و مدل و رنگ در روشویی کابینتی بسیار بالاست.
- در دو نوع پایه دار و دیواری وجود دارد و برای سرویسهای کوچک و بزرگ مناسب هست.
- امکان ست کردن آن با تمام فضاها وجود دارد و با تمام سبک ها هماهنگ میشود.
- وزن کمی داشته و به دلیل سبکی به راحتی قابل تعویض هست.
- به دلیل دست ساز بودن برخی از مدلهای روشویی کابینتی امکان ساخت سفارشی در طرح و رنگ خاص وجود دارد.
- امکان نصب کاسه روشویی در مدلهای مختلف مانند چینی یا سنگی بر روی آن وجود دارد.
- روشویی کابینتی PVC نسبت به آب مقاومت بالایی دارد.
مزایای روشویی سنگی
- روشویی سنگی مدرن که از سنگ طبیعی ساخته شدهاند حس و حال استفاده از عناصر طبیعت را با خود همراه دارند و اگر دوستدار استفاده از المانهای طبیعی هستید، انتخابی مناسب برای شماست.
- روشویی سنگی مقاومت بسیار بالایی در برابر آب دارد و با پاشش آب و خیس شدن خراب و پوسیده نمیشود.
- این مدل روشویی علاوه بر آب در برابر ضربه نیز مقاوم بوده و استحکام بالایی دارد.
- تحمل وزن بالایی دارد.
- تمیز شوندگی روشویی سنگی بسیار آسان هست و به راحتی تمیز و براق میشود. همچنین به دلیل چرک تاب بودن لکه آب روی آن دیده نمیشود.
- تنوع روشویی سنگی جدید بسیار بالاست.
- رنگ بندی روشویی سنگی نیز متنوع هست.
شاید برای تان مفید باشد: مزایا و معایب روشویی سنگی
معایب روشویی کابینتی
- امکان زنگ زدن و پوسیده شدن آن در تماس با آب در طولانی مدت وجود دارد.
- در برخی از مدلهای روشویی کابینتی امکان انتخاب کاسه روشویی وجود ندارد.
- نسبت به مواد اسیدی آسیب پذیر هست و هنگام نظافت باید به این موضوع دقت شود.
- در برابر ضربه و فشار شدید مقاوم نیست.
- امکان خط و خش افتادن روی آن وجود دارد.
معایب روشویی سنگی
- روشوییهای سنگی تنوع بالایی دارند اما امکان شخصی سازی برای مشتری وجود ندارد. مشتری نمیتواند رنگی خاص و یا طرحی خاص را سفارش دهد.
- در کنار مقاومت بالایی که در برابر آب، رطوبی و ضربه دارند در صورت شکسته شدن امکان ترمیم آنها وجود ندارد.
- روشویی سنگی فاقد کابینت بوده و فضایی برای نگهداری محصولات بهداشتی در اختیار شما نمیگذارند.
- به دلیل وزن بالا و نحوه نصب آنها امکان جابجایی آنها وجود ندارد.
- روشویی سنگی برای سرویس بهداشتی بزرگ مناسب هست و به فضای بیشتری نیاز دارد.