۸ نکته در مورد نصب توالت فرنگی و ایرانی که باید بدانید!
سرویس بهداشتی یکی از مهمترین بخشهای هر فضایی است و در انتخاب تمام اجزای آن باید دقت به خرج داد. یکی از مهمترین مواردی که نیاز به بررسی دارد، نصب توالت ایرانی یا فرنگی است. به همین دلیل در اینجا میخواهیم ۸ نکته در مورد نصب توالت فرنگی و ایرانی که باید بدانید را بررسی کنیم. امیدواریم با رعایت این نکات انتخابی عالی داشته باشید. با عمرانیاز همراه باشید.
۸ نکته در مورد نصب توالت فرنگی و ایرانی که باید بدانید!
۸ نکته در مورد نصب توالت فرنگی و ایرانی که باید بدانید، عبارتند از:
- نکته اول: انتخاب توالت ایرانی یا فرنگی
- نکته دوم: تعیین محل نصب
- نکته سوم: لوله کشی فاضلاب
- نکته چهارم: انتخاب مدل توالت و برند
- نکته پنجم: از افراد ماهر کمک بگیرید!
- نکته ششم: هواکش
- نکته هفتم: فضای تعمیر را در نظر بگیرید!
- نکته هشتم: روشویی و آینه
در ادامه به توضیح هر مورد می پردازیم.
نکته اول: انتخاب توالت ایرانی یا فرنگی
اولین نکته ای که باید به آن توجه کنید، امکان نصب توالت ایرانی یا فرنگی در سرویس بهداشتی است. موارد مختلفی میتواند در تعیین این مورد به شما کمک کند که از جمله آن میتوان به نوع نیاز، تعداد افراد استفاده کننده (سرویس عمومی، مهمان یا شخصی)، فضای سرویس بهداشتی و محل نصب اشاره کرد.
اگر سرویس بهداشتی بزرگ دارید میتوانید هم توالت ایرانی و هم فرنگی را نصب کنید؛ در غیر این صورت برای نصب بررسی کنید که آیا امکان نصب توالت فرنگی در فضای سرویس بهداشتی شما وجود دارد یا خیر! توالت فرنگی باید از دیوارهای کناری و روبرو فاصله داشته باشد (برای اطلاعات بیشتر، مقاله فاصله استاندارد توالت فرنگی از دیوار چقدر است؟ را مطالعه کنید!) تا فرد بتواند روی آن بنشیند. حداقل فاصله ۳۰ سانتیمتر از هر طرف است. همچنین مشخص کنید که میخواهید از توالت فرنگی معمولی یا وال هنگ استفاده کنید، زیرا نحوه نصب وال هنگ کاملا متفاوت است.
اگر فضای کافی در اختیار ندارید تنها انتخاب شما توالت ایرانی است. حداقل اندازه سرویس بهداشتی برای نصب توالت ایرانی ۱۵۰ در ۱۱۰ سانتیمتر است.
نکته دوم: تعیین محل نصب
دومین نکته مهم برای نصب توالت ایرانی و فرنگی تعیین محل نصب است. محل نصب باید این امکان را به شما بدهد که بتوانید به راحتی از توالت استفاده کنید. همچنین نباید مانعی برای استفاده از روشویی و باز و بسته کردن درب وجود داشته باشد. بعد از آن لازم است لوله فاضلاب را نصب کنید. شکل قرارگیری لوله فاضلاب برای توالت ایرانی و توالت فرنگی متفاوت است و باید بسته به نوع توالت لوله فاضلاب را نصب کنید.
نکته سوم: لوله کشی فاضلاب
لوله کشی سرویس بهداشتی با ید با دقت و به درستی و مطابق با مدل توالت انجام شود. نحوه لوله کشی برای توالت ایرانی، فرنگی و وال هنگ کاملا متفاوت است و باید متناسب با توالت انتخابی شما لوله کشی انجام شود. نکتهای که باید در هنگام لوله کشی فاضلاب به آن توجه شود، مناسب بودن نوع لوله کشی با مدل توالت و محل نصب آن میباشد.
بعد از لوله کشی حتماً توجه کنید که لوله فاضلاب را با درپوش ببندید. حتی میتوانید یک تکه پارچه یا کاغذ را مچاله کرده و در لبه بالایی لوله قرار دهید. این کار برای جلوگیری از ریخته شدن سیمان و دیگر مصالح به داخل لوله فاضلاب، گرفتگی احتمالی فاضلاب و عدم انتشار بوی فاضلاب و ورود سوسک میباشد.
توجه کنید که در زمان نصب توالت حتماً درپوش لوله فاضلاب را بردارید و همچنین از افتادن اجسام حتی کوچک به داخل فاضلاب جلوگیری کنید؛ زیرا در صورت افتادن اجسام و مصالح به داخل لوله فاضلاب، لوله گرفته و مشکلات متعددی را ایجاد میکند.
نکته چهارم: انتخاب مدل توالت و برند
در مورد توالت فرنگی نکتهای که در زمان انتخاب توالت باید به آن توجه شود اندازه و ابعاد توالت میباشد. توالت فرنگی در ابعاد مختلفی تولید میشود. شما باید بسته به فضای سرویس بهداشتی خود، توالت فرنگی با ابعاد مناسب و اندازه آکس مناسب را انتخاب نمایید.
در مورد توالت ایرانی نیز انتخاب یک برند با کیفیت اهمیت بالایی دارد. همچنین در زمان انتخاب توالت ایرانی سطح لعابکاری شده استاندارد، کیفیت لعابکاری و طبی یا غیرطبی بودن توالت ایرانی باید مورد توجه قرار گیرد.
شاید برای تان مفید باشد: کدام نوع توالت فرنگی برای شما مناسب تر است؟
نکته پنجم: از افراد ماهر کمک بگیرید!
شاید فکر کنید نصب توالت کاره پیچیدهای نیست، اما نصب توالت باید با دقت و به درستی انجام گیرد تا مشکلات بعدی را ایجاد نکند. به این منظور حتماً از افراد ماهر و خبره در این زمینه کمک بگیرید تا تمامی مراحل نصب به درستی طی شود. به عنوان مثال نصب درست حلقه مومی یا بوگیر در توالت فرنگی و تراز بودن توالت از جمله مواردی است که حتماً باید به آن دقت شود.
نکته ششم: هواکش
سیستم تهویه هوا در سرویس بهداشتی را نباید فراموش کرد. حتماً یک هواکش قوی در سرویس بهداشتی خود قرار دهید تا بوی نامطبوع را از سرویس بهداشتی خارج کند و هوای مناسبی را ایجاد کند. محل قرارگیری هواکش بسیار مهم است و بهترین محل برای نصب لوله هواکش در زاویه ۴۵ درجه لوله فاضلاب میباشد. در صورت قرار گرفتن هواکش در جای درست، هواکش در بهینه حالت خود کار میکند و بوی نامطبوع را به سرعت خارج میکند.
نکته هفتم: فضای تعمیر را در نظر بگیرید!
در زمان نصب توالت در صورتی که تمامی مراحل به درستی طی شده باشد، احتمال بروز مشکل بسیار کم است. اما همواره باید احتمال بروز مشکل و نیاز به تعمیر را در نظر گرفت. به این منظور فضایی را برای دسترسی راحتتر و تعمیر احتمالی توالت را در نظر بگیرید. البته اگر توالت را به درستی نصب کرده باشید و فاصله تا دیوارهای مجاور را استاندارد در نظر گرفته باشید در این مورد مشکلی نخواهید داشت.
نکته هشتم: روشویی و آینه
یکی از نکاتی که در زمان تکمیل کردن سرویس بهداشتی باید به آن توجه شود، انتخاب روشویی و آینه میباشد. حتماً یک روشویی مناسب با فضای سرویس بهداشتی خود انتخاب کنید. انتخاب روشویی کابینتی به دلیل در اختیار قرار دادن یک فضای اضافه برای قرار دادن وسایل میتواند به نظم دهی بیشتر فضا کمک کند. آینه یک جز بسیار مهم در سرویس بهداشتی است؛ حتماً یک آینه مناسب در سرویس بهداشتی خود نصب کنید.